Start Servicii Articole Galerie Blog InfoContact

Web design Timisoara, creare site-uri wordpress, HTML, administrare si promovare

logo web design creare site

Ofer servicii de web design pentru site-uri decente. Creez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri ºi administrez conþinutul site-ului dvs. Respectiv servicii de content writer, adicã scriu texte pentru site-ul dvs. sau fac fotografii de nivel profesionist.

În domeniul paginilor web asta fac, ofer servicii complete de creare site în limbaj HTML sau pe platforma wordpress.

De asemenea, ofer servicii de dezvoltare web, adicã vã duc site-ul la un nivel superior. Dacã vã plictisiþi de felul în care aratã paginile dvs, vã pot schimba întregul design web, respectiv servicii de redesign web.

Consultanþã în web design: vã învãþ cum sã vã folosiþi site-ul! Dupã ce închei o lucrare, întotdeuna ofer indicaþii despre cum sã vã administraþi singur site-ul, iar asta fãrã ca dvs. sã aveþi noþiuni de HTML.

Site-uri de prezentare ºi magazine online

Creez magazine online de la inceput, respectiv achizitionarea numelui de domeniu, contractarea de hosting, instalarea softului si introducerea primelor produse. Nu instalez sisteme de plata online si nu ma ocup cu contabilitatea, transferuri bancare, etc., acestea din urma sunt sarcina exclusiva a proprietarului.

Magazinele online create / instalate de mine sunt realizate pe platforma wordpress, acestea imi plac, nu inseamna ca nu pot instala si altceva. Dar platforma de wordpress mi se pare mai flexibila si mai usor de promovat online.

Optimizare SEO ºi administrare

Site-urile fãcute de mine sunt gata optimizate SEO. Desigur, este vorba de conþinutul site-ului la momentul respectiv.

Pe baza de contract ma pot ocupa de optimizare SEO pentru orice site de prezentare. La fel, alte servicii de web design sau de audit. Web design-ul creat de mine este în general simplu ºi pragmatic. Cele mai simple lucurui sunt însã greu de fãcut. Vã pot oferi ºi servicii de web design pe bazã de template de la terþe pãrþi. Fie cã este vorba de site-uri în HTML sau wordpress.

Oferta web design

Web design Timisoara ofer servicii creare administrare si promovare SEO in Romania. Freelancer cu experienta in internet in Romania, caci in 1998 cati isi cumparau propriile domenii de internet? Toti erau pe Yahoo geocities si altele asemenea...

Desigur ca puteti primi si o oferta concreta, in sume exacte de bani, cat costa un web design pentru Timisoara, cat costa realizarea unui site in orice alta parte din Romania, o trimit cu cea mai mare placere pe e-mail.

Probabil insa ca va intereseaza si conceptul meu de lucru, daca vorbim despre web design, ce inteleg eu si ce intelegeti dvs. Sau, altfel spus, daca vorbim aceeasi limba.

  • Lucrez simplu, cat mai simplu, site-ul sa se incarce repede si sa-l vada oricine;
  • Nu folosesc design complicat la niciun web site realizat de mine;
  • Nu sunt adeptul experientelor web, nici la continut si nici la design;
  • Sunt loial clientului si folosesc cel mai bun web design pentru el.
articole si fotografii de continut pentru web design Timisoara
creare si realizare concept de promovare site optimizare web design timisoara

Experienta mea in web design

E greu sa furnizez un indicator care sa va dea o cifra, uite atata experienta am in web design. Dar mai bine citeste acest text www.789.ro/blog/despre/

Integrarea în social

Integrarea unui site in retelele de socializare nu inseamna cine stie ce web design, ci mai degraba stiinta interconexiunii cu retelele de socializare.
Stiu sa fac asta!...
citeste aici...
prelucarea imagini pentru web
tennoredacatare design

Servicii web design

Realizare website mobil friendly

Adica sa faci un design pentru paginile web astfel incat acestea sa fie vazute cu usurinta si pe telefonul mobil.web design adaptat pentru telefon mobil Poate vi se pare un lux, dar site-urile care nu sunt adaptate pentru telefonul mobil, respectiv au un web design depasit, acestea isi pierd vizitatorii. Daca se incarca greu o pagina web, daca are un design greoi si vizitatorul se chinuie sa mareasca imaginea plimbandu-si degetele pe ecran... va pleca! Ati pierdut un posibil client, dupa el veti pierde altii si altii iar asta inseamna ca website-ul dvs e depasit si site-ul n-are valoare... Afla daca un web site-ul are design adecvat din aceasta pagina

Creare site de prezentare, magazin online, blog

... cam aceasta este gama mea in domeniul serviciilor de web design. web design pentru facebookDesi nu intra propriu-zis in sfera de web design, o pagina de FaceBook de exemplu, sau de Google+ are si ea niste particularitati. Chiar daca are un layout deja prestabilit si este eliminata posibilitatea utilizatorului de a interveni in legatura cu design-ul, trebuie stiut ca Google o trateaza tot ca pe o pagina web, ceea ce implica niste setari si niste precautii...

Audit SEO - propuneri web design

Componenta de web design a unui site implica, asa cum se subintelege din definitia a ceea ce inseamna design, o latura de functionalitate, de corelare intre ele a utilitatilor oferite de site. Design-ul in sine este un domeniu multidisciplinar, iar in cazul paginilor web nu este suficient sa arate ultramodern si sa fie realizat cu ultima tehnica de grafica web. Continutul paginilor web este adesea lasat la o parte in detrimentul graficii, iar notiunea de design devine astfel deformata de diletanti intr-ale scrisului, dar performeri in grafica si jocuri pe calculator...
Daca vreti un site care sa transmita si altceva in afara de efecte speciale, sa fie usor vazut de Google si deci sa aiba un web design eficient... puteti conta pe mine...

Administrare site

Adica va intretin site-ul din punct de vedere al continutului...
Schimb texte, actualizez informatia, inlocuiesc fotografiile...

De fapt, ca sa fiu sincer, activitatea de mentenanta a site-urilor este scopul micii mele afaceri web. Contractele de administrare sunt unul din lucrurile care ma intereseaza cel mai mult.

optimizare SEO
 

Articole despre web, despre design...

opiniile mele despre web design - blog
 

NOU pe blog:  Primul site adevãrat, primii pasi în web...

Cea mai mare greseala a celor care-si deschid site-uri este sa creada ca web-design-ul este partea vitala a acestuia. Nu este adevarat, mai mult, daca nu ai nimic de spus, nimic de aratat, atunci nici nu are rost sa-ti faci un site...
redactor web

Vesnica dilema: subdomeniu vs subdirector!?

Putina teorie de web design despre modul de constructie al unui site. Este opinia mea referitoare la situatiile practice de extindere a unui site, ar putea sa ne intereseze in momentul in care constatam ca avem un site prea mic pentru afacerea noastrã...

Ce-ti trebuie ca sa ai un site? O idee!

gandeste web designPrimul pas spre realizarea unui site nu este nicidecum partea de web design. As putea spune ca aceasta este ultima si cea mai putin importanta.

Paradoxal, nu? Adica sa promovezi ideea de web design si totusi sa spui ca este cea care conteaza cel mai putin...


Numele site-ului a ajuns o regula mnemotehnica…

Numele de domeniu pe care-l veti avea nu are nici in clin nici in maneca cu nimic altceva decat cu o chestiune teoretica, sa-l tii minte si sa-l pronunti cat mai usor... Partea de web design e inca departe, deocamdata nici nu trebuie sa ne gandim la asta!


Ce sunt alea preturi in web design

Mi s-a parut util ca pentru o mica dizertatie despre preturi in lumea celor care se ocupa cu web design sa fac o paralela cu cumpararea unei masini noi. Ideea mi s-a parut buna, caci eu insumi am o varianta inedita de stabilire a preturilor... Deci, citeste


Nevoia de web design... Sablon sau conceptie?

filosofie web designNimic nu se compara cu ceva nou si inovator, numai ca in web design este mai greu sa gasesti asa ceva. Noul in web design inseamna doar ca nu ai mai vazut... Nu ca n-ar fi existat!

Galerie

Capturi de ecran de web site cu creare si realizare integrala. Poate ca nu au cel mai grozav web design, poate ca vi se par foarte simple sau foarte complicate, la orice este loc de mai bine si se poate discuta. Lucrarile de web design expuse mai jos se afla aici doar pentru a va ilustra o tematica abordata la modul vast.

Oricum, am inceput in web design din 1998. Sunt ceva ani de atunci...

Contact

Cum dati de mine...

Cel mai usor la telefon... Click si faci apel direct 0727.859.777

Trimiteti-mi un e-mail la mateibit@yahoo.com

pagina personala FaceBook

Locuri de muncă în Cluj-Napoca