Vicepreşedintele PNL – stăpânul dronelor şi Botu Calului…

buton share Facebook       buton share Facebook

Am ajuns vremuri în care dacă vrei să faci pişi în capul cuiva îi tragi un pamflet! Aşa e şi cu vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, renumitul primar de Caransebeş pe care-l ia în tărboacă toată lumea. Şi asta i se trage de la drone, de la un pitic din Oţelu şi de la un chefliu de la Teregova. Acum, înainte de a vă zice eu pamfletul meu, aflaţi vorba mea: lui Vela vor să i-o fackă încă de-acuma, c-aşa-i pe net, vrei rezultate pentru la toamnă la alegeri, te-apuci de-acu să facki! Şi pe Vela-l facke cineva, adică s-au apucat de-acu să-l fackă, am spus…

Şi se scoală bădiţa Vela într-o noapte, cu noaptea-n cap că ţâr-ţâr telefonul (nu era la baie ci pe noptieră şi de fapt făcea bip-bip) şi zice ăia de la capătul telefonului că e nevoie de dronă! Ce-aveţi voi cu drona mea, se burze Vela!? Repede că s-a pierdut uncheşul zice ăia de la Teregova şi da-l ştii pe uncheşu că s-a dus după burete pe Semenic şi nu a mai venit! Dă-ne drona!

Hopa! zice Vela luminat, ia să arăt eu electorilor la ce-i bună drona! Şi să-i dau peste gură piticului. Se duce la hangar, dă husa jos de pe dronă şi-o trimite cu mesajeri de încredere la Teregova. Vin jăndarii. Vine Gică poliţaiul şi toată lumea caută pe uncheşul. Înainte de a afla deznodământul epic al acestui eşantion de făckut pamfleate, teebuie să vă spun eu că asocierea lui Vela cu ăia de la Teregova o să-l coste.

print screenŞi caută şi caută şi caută toată lumea-l caută pe uncheşu de la primăria din Teregova, care s-a dus după burete şi n-a mai venit! Şi drona caută.

Până când, sătui de-atâta căutat îl găsesc pe uncheş, stând jos, pe un buştean şi cu ochii-nlăcrimaţi de emoţe! Unde era? La Botu calului! Da, aşa, chiar aşa, omul era la Botu Calului! A avut mâncare cu el (eu zâc că şi câta rachie) şi-a rezistat omul cu destule succese vreme de două nopţi de singurătate prin pădure! Aşa spun ăia de la gazeta cu pamfleatul, că a stat două nopţi singur, în pădure.

Pfuah… asta să i-o spuneţi lui Mutu (nu ăla de la Fite-Flite Sity din India) că un om şi la 60 de ani şi de la Teregova, stă nopatea singur prin pădure! Bag mâna-n foc că uncheşul a fost la muireri! Eu nu cred că s-ar fi putut rătăci… Nici eu nu mă pierd la Iulius Mall!

Deci, pe scurt, pe Vela-l facke cineva. Cineva cu dronă mai mare ca a lui şi a piticului la un loc. Asta-i mai lipsea lui Vela, tichia cu elice!

SEO Timisoara, administrare si promovare
Despre mateibit Articolele 189
Fost ziarist, acum sunt blogger. Locuiesc in Timișoara și mă ocup de site-uri. În afară de a scrie pe bloguri și de a face fotografii mă ocup de conținutul site-urilor. De SEO, de promovare, de web design de administrarea acestora. Se mai numește și creator de conținut