Familia extinsă de la AUR: Gașca din Vest!

blog de Timisoara
Familia extinsă de la Aur

Intrarea ca-n brânză a celor de la AUR în Primăria Timișoara a fost posibilă, în opinia mea, cu larga complicitate a celor puși tocmai să restricționeze accesul. Adică dacă se adună o gașcă de 20 de oameni ai străzii și se pun pe scandal, iau un megafon în mână și urlă că li se astupă canalele, ei ar putea să intre? Sau probabil pe ei i-ar bloca?

Vă amintiți și cum gălăgioșii de la AUR au dat buzna la Parlament. Or, acestea și încă multe alte acte de vitejie nu ar fi posibile fără complicitatea celor ce au tocmai această datorie. Imposibil ca o mână de gălăgioși să nu poată fi opriți, afară doar de ipoteza că li se permite. În fine, să vedem ce se va mai întâmpla.

Cei de la AUR n-ar putea însă să fie atât de tari, ca fularul iarna, dacă nu ar fi sprijiniți de o familie extinsă. Ei au susținători în medii care până mai ieri, cel puțin teoretic, nici nu ar fi avut ce să caute. Iar aici, în Timișoara, observ că au trecere la onorata Zi de Vest, gazeta online pe care o păstorește Lia Epure. Astfel, în timp ce marea parte a presei onorabile, cei mai mulți oameni cu bun simț se arătau oripilați de acțiunile de gherilă ale trupei de Mehedinți și a tovarășului Simion, în gazeta condusă de doamna Epure apărea un fel de epopee. Aproape ca o baladă, ceva în genul Toma Alimoș! În care AUR este tot ce ne-a dat Dumnezeu mai bun pe pământ…

Și se făcea că trupa asta galbenă și zgomotoasă n-ar fi vrut nimic altceva decât să obțină un interviu (în limba română) cu primarul Fritz! Dar care al naibii pielea pe el nu a vrut.

Nah, dar dacă primarul ignoră masele… pac cu el la gazetă! Să explicăm populației că noi, cei din Mehedinți și cu noi cei din aur de Botoșani, noi adică ei, nu-l mai înghițim pe Fritz la Timișoara!

Și ca să nu fie așa de străvezie poleiala cu aur, au mai băgat și un citat din Fritz, ăla cu bandele…

Și unde altundeva să găsim noi un ziar mai patriotic decât la ziua de vest?

Așadar, stimați compatrioți, stimați suferinzi deopotrivă de răul făcut de Fritz, ați înțeles cum vine treaba? Trebuie să stați drepți, că acuși vine peste noi dreapta asta de la Mehedinți sau eu știu, poate de la Giurgiu sau mai de departe, de la Vaslui sau chiar de la Tiraspol. Și-atunci să vedeți!

Și fiți pe fază, vocea patriotului român din Zona de Vest nu culcă-te! El veghează… iepurește!
Vezi articolul la care fac trimitere: George Simion, președintele AUR, ar fi vrut o întrevedere cu primarul Fritz