dezvoltare editare web

Editare și dezvoltare web

Publicat pe Publicat în web design

Fotomat.ro vă oferă servicii integrate de web design care se încadrează în noțiunea de promovare și dezvoltare web. Dezvoltarea unui site și promovarea lui înseamnă ca imaginile, textele și legăturile dintre acestea dintr-un site, toate să fie coordonate astfel încât să imprime o caracteristică specială paginilor dvs web. Trăsăturile site-ului dvs., cu cât sunt mai puternice și mai bine scoase în evidență, cu atât vor face ca paginile acestuia să fie mai ușor de găsit, informațiile din site să fie diseminate mai puternic.

Probabil nu aveți timp, nu știți sau nu doriți să faceți dvs. înșivă conținutul site-ului. S-ar putea ca să fie mai convenabil să cedați realizarea conținutului. Oricare ar fi motivația, Fotomat.ro vă oferă câteva servciii puternic specializate, după cum veți putea observa mai jos.

Realizarea de fotografii comerciale

Fotomat.ro execută fotografii comerciale pentru site-ul dvs. O fotografie comercială care să fie expusă în site-ul dvs o definim ca pe aceea care scoate în evidență calitățile produsului dvs., aspectele relevante din serviciile pe care le oferiți.

  • Fotografii macro; bijuterii, obiecte de mici dimensiuni.

  • Fotografii de interior; hoteluri, spații și evenimente.

  • Fotografii de produs.

  • Prelucrare digitală a fotografiilor.

  • Reportaje și documentare.

Crearea de conținut, articole pentru blog, content writer

Un serviciu de web design performant ar trebui să vă ofere și alternativa conceperii unui conținut de calitate. Conținutul site-ului poate fi scris de dvs. înșivă, dar oare aveți timpul necesar!? Cu siguranță că știți exact ce vreți să fie în paginile acestea, dar aveți și dexteritatea de „a pune pe hârtie”? Sunt chestiuni pe care unii le fac mai ușor, alții mai greu, iar alții nu pot deloc.

Din experiență, pot afirma că de cele mai multe ori oamenii apelează la un serviciu de web design pentru conceperea textelor și pentru realizarea imaginilor, altfel spus doresc și servicii de content writer. Explicația este simplă: cine se ocupă cu așa ceva scrie mai repede și în forma necesară formatului proiectat pentru website.

Este însă alegerea ideală ca firma care execută web designul să se ocupe și de conținutul acestuia? La modul ideal așa este, ar fi indicat să fie aceeași mână, dar din păcate realitatea este diferită. În practică sunt foarte rare situațiile în care un designer web excelent să fie și capabil de a scrie inteligent și rafinat. Pentru a scrie un text este nevoie de mai mult decât voință ți știința web designului.

Alegerea însă a unui serviciu serviciu de content writer este foarte rentabilă sub mai multe aspecte. Totul devine mai ieftin ținând cont de faptul că proprietarii, în timpul cât le-ar lua să scrie ei un articol pentru blog ar putea câștiga mai mult dacă și-ar vedea de treburile lor curente.

Serviciile de content writer obțin tot mai multă căutare, au devenit aproape o componentă integrată pentru orice manoperă de web design.

Cum se obține succesul unui site

Orice site este făcut cu scopul de a prezenta, de a informa sau de a vinde ceva, altfel nu-și au rost serviciile de web design. Logic, din această cauză adorăm mediul online, iar absolut orice vedem când deschidem conexiunea la internet este de fapt un website mai mare (FaceBook) sau mai mic (Fotomat.ro). Pentru internet se proiectează în permanență noi metode de a face un site, se stabilesc și se ajustează mereu principiile de realizare și de sortare a site-urilor (motoarele de căutare) și se fac mereu alte aplicații (magazinul Google).

Marea problemă care apare atunci când a luat naștere un site este vizibilitatea lui. Pentru ca un website să fie vizibil pe internet nu este suficient un serviciu de hosting, bun, nu contează prea mult nici designul acestuia, ca să nu mai vorbim că este absolut indiferentă partea estetică. Pentru a fi vizibil, adică a fi găsit de un motor de căutare, un website trebuie să respecte câteva reguli, este vorba de principiile SEO, respectiv „Search Engine Optimization”. Acest text nu este dedicat însă principiilor SEO care, spun unii, oricum se schimbă prea des și prea profund.

Orice s-ar întâmpla în tehnica SEO, un lucru rămâne definitoriu pentru succesul unui site: conținutul său. Cu alte cuvinte, puteți apela la cel mai bun serviciu de web design, cel mai bun hosting, dacă site-ul dvs nu are conținut de calitate el nu se va promova! Puteți acuza oricât de mult pe cei care fac web design, ei nu vor ști niciodată mai bine decât dvs ce trebuie să conțină propriul dvs site! Pentru ca un site să fie găsit, să-și facă treaba pentru care ați dat deja atâția bani webdesigner-ului, el trebuie să aibă conținutul orientat spre scopul declarat. Și conținutul să fie relevant, nu doar o aruncătură de cuvinte care conțin acele „keywords”, așa-zisele tehnici minune.

Concluzie: adăugarea și editarea continuă de conținut relevant al site-ului dvs va face ca el să fie activ și bine văzut, respectiv ușor de găsit și bine indexat de către Google. Fotomat.ro oferă servicii de web design specializate, respectiv realizarea și editarea fotografiilor, realizarea și editarea de articole pentru bloguri, pagini web speciale, cam tot ceea ce ar presupune dezvoltarea unui website.