Web design, creare si realizare site

Servicii de web design de la zero cum se spune, iar din rândurile de mai jos veți putea afla principalele „amănunte” pe care trebuie să le știți atunci când vreți să vă înființați un site. Voi expune primii pași pe care va trebui să-i faceți și ce să știți, ce să cereți și cum să alegeți un webdesigner. Vă ofer consultanță pentru achiziția numelui de domeniu, asigurarea serviciului de hosting și realizarea efectivă a site-ului. (mai mult…)

Administrare pagini web, design si redesign

Serviciile de administrare/actualizare a paginilor web, designul sau redesignul acestora sunt o secțiune importantă a activității Fotomat.ro. În rândurile următoare voi încerca să explic ce se întâmplă după ce etapa de web desing din viața unui site s-a încheiat. (S-a încheiat pentru moment…) De ce e nevoie de administrare sau ce se întâmplă când vreți o față nouă a acestuia. Să-i dați un nou look, cum se spune… (mai mult…)

Editare și dezvoltare web

Fotomat.ro vă oferă servicii integrate de web design care se încadrează în noțiunea de promovare și dezvoltare web. Dezvoltarea unui site și promovarea lui înseamnă ca imaginile, textele și legăturile dintre acestea dintr-un site, toate să fie coordonate astfel încât să imprime o caracteristică specială paginilor dvs web. Trăsăturile site-ului dvs., cu cât sunt mai puternice și mai bine scoase în evidență, cu atât vor face ca paginile acestuia să fie mai ușor de găsit, informațiile din site să fie diseminate mai puternic. (mai mult…)